Κανονισμός Μελών

 WDO CDA Registration

 A WDO membership card can be issued through CDA:

 Competitors WDO Juvenile, Junior = 20 Euro
Competitors WDO Youth, Adults, Senior, Amateur = 30 Euro
Competitors WDO Professional = 40 Euro

WDO Basic Members = 50 Euro
WDO Adjudicators = 50 Euro

 All ages WDO CDA:

 Juvenile (7-11 years of age)
Junior (12-15 years of age)
Youth (16-20 years of age)
Amateur Over 16, Under 21, Adult
Professional Over 17
Senior A (35-50 years of age)
Senior B (Over 51 years of age)

Η εγγραφή Νέου Μέλους WDO CDA είναι ανοιχτή προς όλους τους Οργανισμούς, Συλλόγους, Σωματεία, μέλη αυτών, σχολές, δάσκαλοι, προπονητές, κριτές, χορευτές.

ΚΡΙΤΗΣ

Όλοι οι κριτές πρέπει να έχουν αναγνωρισμένη κάρτα κριτή WDO.

Με τη συνδρομή του κριτή WDO μπορείτε να κρίνετε σε Παγκόσμια & Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, σε αγώνες Παγκόσμιας Κατάταξης καθώς και σε Διαγωνισμούς, Φεστιβάλ και Εκδηλώσεις αναγνωρισμένες από την WDO. Έχοντας στην κατοχή σας την κάρτα κριτή WDO, έχετε την δυνατότητα, ανεξαιρέτως επιπέδου και κατηγοριών, να κρίνετε σε όλους τους παραπάνω αγώνες που διοργανώνονται στην Ελλάδα από τον Εθνικό Οργανισμό CARNELIAN DANCE ASSOCIATION (CDA), επίσημο Εθνικό εκπρόσωπο της WDO, καθώς και σε αγώνες παγκόσμιας εμβέλειας, οι οποίοι λαμβάνουν χώρα στο εξωτερικό.

Οι κριτές για τα πρωταθλήματα θα επιλέγονται με βάση την ακεραιότητα, τις γνώσεις χορού και την αναγνώριση αυτών στη βιομηχανία χορού.

Προκειμένου να υποβάλετε αίτηση για άδεια κριτή, θα πρέπει να πληρούνται τα παρακάτω κριτήρια:

  • Ο αιτών θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος.
  • Ο αιτών θα πρέπει να διαθέτει την κατάλληλη πιστοποίηση (στην κατηγορία για την οποία υποβάλλει αίτηση) από τον Εθνικό Οργανισμό της WDO που ανήκει, για να κρίνει σε αγώνες ή να έχει την κατάλληλη πιστοποίηση από κάποιον εκπαιδευτικό οργανισμό που να είναι αποδεκτός από την WDO, επιπέδου ‘’Licentiate’’ ή μεγαλύτερου.
  • Εκπροσώπηση Χώρας Κριτών:

Οι κριτές που εκπροσωπούν τη χώρα τους πρέπει να πληρούν τουλάχιστον ΕΝΑ από τα          ακόλουθα κριτήρια:

1) Να έχουν Ιθαγένεια από την γέννησή τους ή να έχουν πολιτογραφηθεί μεταγενέστερα (ανάλογα με τις ισχύουσες διατάξεις στη χώρα αυτή).

2) Να είναι μόνιμοι κάτοικοι αυτής της χώρας.

  • Ετήσια Συνδρομή:

Η εγγραφή στη WDO-CDA θα γίνεται από την 1η Ιανουαρίου  έως την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους και θα ισχύει Μόνο για το τρέχον έτος.

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ

Όλοι οι Διαγωνιζόμενοι πρέπει να εγγραφούν για να λάβουν μέρος σε Παγκόσμια & Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, σε αγώνες Παγκόσμιας Κατάταξης καθώς και σε Διαγωνισμούς, Φεστιβάλ και Εκδηλώσεις αναγνωρισμένες από την WDO.

Μόνο οι εγγεγραμμένοι στη WDO-CDA διαγωνιζόμενοι θα δικαιούνται να λάβουν Πόντους και Βραβεία Κατάταξης WDO στους παραπάνω αγώνες που διοργανώνονται στην Ελλάδα από τον Εθνικό Οργανισμό CARNELIAN DANCE ASSOCIATION (CDA), επίσημο Εθνικό εκπρόσωπο της WDO.

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές σε ανήλικους (juveniles), νεανίδων-εφήβων (juniors), νέους (youth), ηλικιωμένους (senior), ερασιτέχνες (amateurs/adults), επαγγελματίες (professionals), σε μαθητές/εκπαιδευτικούς (student/teacher) και σε ερασιτεχνικές/επαγγελματικές συνεργασίες (amateur/professional) καθώς και σε ομάδες σχηματισμού (formation), (groups).

Όλα τα μέλη των Ομάδων Σχηματισμού που συμμετέχουν σε οποιοδήποτε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WDO, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ή οποιαδήποτε διοργάνωση WDO-CDA πρέπει να εγγραφούν.

Κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να εγγραφεί ως άτομο και να διασφαλίσει ότι ο παρτενέρ του είναι επίσης εγγεγραμμένος. Η εγγραφή ενός χορευτή σε ένα χορευτικό ζευγάρι δεν εγγράφει το ζευγάρι.

Student and Amateur: Σε Student/Teacher και Amateur/Professional κατηγορίες μπορούν να χορέψουν στην κατηγορία κάτω από τη δική τους, αλλά δεν μπορούν να χορέψουν στην κατηγορία πάνω από τη δική τους. Αυτό δεν επιτρέπει σε ζευγάρια της κατηγορίας Α να χορεύουν στα αγωνίσματα της Κατηγορίας J, κάτω των 16 ετών.

Ορισμοί

Ορισμός του Professional, Student/Teacher και Amateur/Professional, Χορευτή.

-           Student: Στην Κατηγορία Student/Teacher, είναι ένας χορευτής που χορεύει με έναν Δάσκαλο που είναι εγγεγραμμένος Ερασιτέχνης χορευτής.

-           Amateur: Στην Κατηγορία Amateur/Professional, είναι ένας χορευτής (χωρίς επαγγελματικά προσόντα) που χορεύει με εγγεγραμμένο Επαγγελματία χορευτή.

-           Professional: Ένας Professional, είναι ένας επαγγελματίας χορευτής που πρέπει να έχει δηλώσει ότι είναι Επαγγελματίας. Έχοντας τα προσόντα ως Επαγγελματίας σε οποιοδήποτε από τα στυλ χορού εντός του WDO-CDA, κατατάσσεστε αυτόματα ως Επαγγελματίας και σε όλα τα άλλα αναφερόμενα στυλ.

Με την εγγραφή σας στη WDO-CDA μπορείτε να συμμετέχετε και να διεκδικήσετε το Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στις παραπάνω Κατηγορίες εκτός από:     Ανήλικοι I κάτω των 8 ετών, Μαθητής/Δάσκαλος και Ερασιτέχνης/Επαγγελματίας κάτω των 16 ετών.

  • Ετήσια Συνδρομή:

Η εγγραφή στη WDO-CDA θα γίνεται από την 1η Ιανουαρίου  έως την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους και θα ισχύει Μόνο για το τρέχον έτος.

ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΛΗ

Η ιδιότητα του βασικού μέλους, σάς επιτρέπει να εγγραφείτε στη WDO-CDA χωρίς άδεια κριτή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από Δασκάλους Χορού, Προπονητές, Σχολάρχες.

  • Ετήσια Συνδρομή:

Η εγγραφή στη WDO-CDA θα γίνεται από την 1η Ιανουαρίου  έως την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους και θα ισχύει Μόνο για το τρέχον έτος.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Οι διοργανωτές μπορούν να ζητήσουν την αναγνώριση και την υποστήριξη των εθνικών τους οργανισμών από τη στιγμή που πληρούν όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις.

Carnelian Dance Association

H Carnelian Dance Association αποτελεί τον Εθνικό εκπρόσωπο της World Dance Organisation (WDO) στην Ελλάδα, η οποία κατέχει τον τίτλο του World Amateur & Professional Championship.

Επικοινωνία

Λεωφ.Πεντέλης 41 και Σισμανογλείου, 

15235 Βριλήσσια, Αττικής

Τηλ: 2114253244

Κιν: 6940022142

6989652842

Στείλτε μας email

CDA map