Κανονισμοί Συμμετοχής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΥ, ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 1. Απαιτούνται τέλη συμμετοχής για κάθε συμμετέχοντα μέχρι την ημερομηνία λήξης.
 2. Όλες οι συμμετοχές και οι αγορές εισιτηρίων πρέπει να διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά. Μετά την ολοκλήρωση κάθε συναλλαγής θα αποστέλλεται ένα email επιβεβαίωσης. Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 3. Η επιβεβαίωση μέσω email είναι απόδειξη εισόδου/αγοράς εισιτηρίου.
 4. Δεν υπάρχουν επιστροφές χρημάτων για ακυρώσεις εισόδου, εάν η ακύρωση ληφθεί μετά ή εντός ενός μήνα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.
 5. Ο διοργανωτής έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο ή να αφαιρέσει, χωρίς εξήγηση, οποιονδήποτε επιχειρεί ή παρευρεθεί στο Carnelian Open Championship.
 6. Ελέγξτε αυτό προσεκτικά για ορθογραφία, σωστές καταχωρίσεις και σωστές χρεώσεις και ενημερώστε μας αμέσως εάν χρειάζεται να κάνουμε αλλαγές. Σας ενημερώνουμε ότι στον διαγωνισμό ενδέχεται να μην έχουμε το χρόνο να κάνουμε αλλαγές ή να λάβουμε πρόσθετες συμμετοχές.
 7. Ένα ζευγάρι υπολογίζεται ως «εγγεγραμμένο» μόνο όταν έχει υποβληθεί το απαιτούμενο έντυπο εγγραφής στο καθορισμένο χρονικό διάστημα και έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαιτούμενες πληρωμές. Αφού εγγραφείτε και πληρώσετε, αλλά δεν είστε παρόντες στον διαγωνισμό (δεν έχουν φτάσει) δεν θα παρέχονται επιστροφές χρημάτων στο ζευγάρι.
 8. Κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να είναι παρών στην αίθουσα χορού τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την προγραμματισμένη ώρα χορού. Όταν λάβετε το φύλλο της κατηγορίας σας, ελέγξτε και βεβαιωθείτε ότι οι χοροί, τα επίπεδα και οι ηλικίες σας είναι σωστά. Πρέπει να ενημερωθούμε για τυχόν λάθη το συντομότερο δυνατό.
 9. Ο διοργανωτής δεν μπορεί να διακόψει τη ροή του διαγωνισμού σε καμία περίπτωση. Αν για οποιονδήποτε λόγο το ζευγάρι ή ο-η διαγωνιζόμενος-η χάσει την κατηγορία του δεν επιστρέφονται χρήματα.
 10. Ο διοργανωτής δεν φέρει ευθύνη και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προσωπικά αντικείμενα που έχουν μείνει στην αίθουσα χορού, στα αποδυτήρια ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο του Διαγωνισμού.
 11. Ο πελάτης, έχοντας πλήρη επίγνωση των κινδύνων που ενυπάρχουν στους χορούς και τις εκθέσεις στην αίθουσα χορού, θα πρέπει να αναλάβετε όλους τους κινδύνους σωματικών τραυματισμών και υλικών ζημιών που είναι εγγενείς στην παρουσία σας σε αυτήν την εκδήλωση.
 12. Οι διοργανωτές του διαγωνισμού δεν ευθύνονται και δεν ευθύνονται για τυχόν προβλήματα υγείας ή τραυματισμούς κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό αποτελεί αποκλειστικό κίνδυνο των συμμετεχόντων.
 13. Εάν το ζευγάρι δεν ακολουθεί τους κανόνες που ορίζονται σε αυτό το έγγραφο (Π.χ. χορεύει περισσότερες χορευτικές φιγούρες από όσες επιτρέπει το επίπεδό του) θα λάβει μια προειδοποίηση στον πρώτο γύρο, τα αποτελέσματά τους θα αποκλειστούν για τον χορό στον επόμενο γύρο και θα λάβει τις τελευταίες θέσεις στον τελικό. Εάν ένα ζευγάρι δεν χορέψει έναν συγκεκριμένο χορό στον τελικό, θα περάσει στην τελευταία θέση για αυτόν τον χορό.
 14. Λάβετε υπόψη ότι η ώρα στο πρόγραμμα που αναφέρεται είναι κατά προσέγγιση και υπόκειται σε αλλαγές.
 15. Συγκατάθεση για τη χρήση και τη δημοσιοποίηση του ονόματος και της ομοιότητας του/της για χρήση σε φωτογραφίες, τηλεοπτικές κινηματογραφήσεις και καταγραφή της εκδήλωσης που χρησιμοποιείται σε σχέση με την τηλεοπτική μετάδοση, έκθεση, διανομή ή προώθηση της εκδήλωσης με οποιονδήποτε τρόπο και με οποιονδήποτε τρόπο σημαίνει, τώρα ή στο μέλλον, από την Carnelian Dance Association, Carnelian Events, Διαμαντοπούλου Αλεξάνδρα, Λιναρδάτου Ευαγγελία, ή από τις μητρικές, συνδεδεμένες ή θυγατρικές της εταιρείες.
 16. Εάν κάποιο άτομο έχει αντίρρηση για βιντεοσκόπηση ή πιθανότητα προβολής σε αυτές τις κασέτες ή σε οποιοδήποτε διαφημιστικό τρέιλερ ή άλλη χρήση της φωτογραφίας του, παρακαλούμε ενημερώστε τους διοργανωτές αυτής της εκδήλωσης εγγράφως τριάντα ημέρες πριν από την έναρξη. Η μη ειδοποίηση θα θεωρείται ως άδεια που έχει χορηγηθεί.
 17. Όλα τα άτομα που παρευρίσκονται σε αυτήν την εκδήλωση, είτε ως θεατές είτε ως διαγωνιζόμενοι είτε ως επίσημοι ή προσκεκλημένοι της διοργανώτριας, δεσμεύονται από τους κανόνες της Carnelian Dance Association και συμμετέχοντας σε αυτό το γεγονός καθίστανται αυτόματα υποχρεωμένοι να τους τηρούν.

Αυτοί οι κανόνες και οι κανονισμοί έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με τους κανόνες και τους κανονισμούς της WDO (World Dance Organisation) και πληρούν τα κύρια άρθρα των κανονισμών τους.

 

Είδη χορού στο διαγωνισμό:

 • International Standard (W,T,Vw,F,Q)
 • International Latin (C,S,R,Pd,J)

Κανόνες χρόνου χορού:

Σε όλα τα είδη χορού η μουσική πρέπει να παίζεται μεταξύ 1:00 και 1:30 λεπτού.

Viennese Waltz - μεταξύ 1:00 και 1:20 λεπτά. Paso Doble – 2 high lights.

Οι χρόνοι μουσικής του διαγωνισμού Show καθορίζονται στους κανόνες και τους κανονισμούς του Show παρακάτω.

Κατηγορίες και επίπεδα:

Οι ανοιχτές κατηγορίες δεν έχουν περιορισμούς στο αναλυτικό πρόγραμμα. Οι κλειστές κατηγορίες έχουν τους περιορισμούς του αναλυτικού προγράμματος με βάση το επίπεδο, οι οποίοι καθορίζονται από τους κανόνες και τους κανονισμούς του BDC.

Οι ηλικιακές ομάδες καθορίζονται από την ηλικία του μαθητή. Οι συμμετέχοντες μπορούν να χορέψουν στη δική τους ηλικιακή ομάδα και σε μία μικρότερη. Το αντίθετο ισχύει για τους juvenile και junior διαγωνιζόμενους.

Ακροβατικά - Σηκώματα:

Η χορογραφία μπορεί να έχει το πολύ τρία (3) σηκώματα, τα οποία δεν υπερβαίνουν τα 15 δευτερόλεπτα το καθένα.

Στηρίγματα και εφέ:

Τα στηρίγματα (Καρέκλες, μπαστούνια ή άλλα έξτρα) δεν επιτρέπονται. Όλα τα ζευγάρια του διαγωνισμού χορεύουν με το ίδιο ελαφρύ εξοπλισμό. Οποιαδήποτε άλλα εφέ απαγορεύονται.

Μουσική:

Η μουσική πρέπει να δοθεί στον DJ πριν τον διαγωνισμό. Μορφές: CD, i-pad, I-phone, I-Pod ή USB.

Κριτήρια απόφασης κρίσης:

Οι κριτές θα βαθμολογήσουν τα ζευγάρια με βάση αυτά τα κριτήρια, τα οποία είναι όλα ίσης αξίας:

Choreography, Technique, Complexity, Character, Couple dancing (togetherness), Musicality

Βαθμολογία και αποτελέσματα:

Στους πρώτους γύρους, οι κριτές θα σημειώσουν τη λίστα με όλα τα ζευγάρια που κατά τη γνώμη τους θα προκριθούν στον επόμενο γύρο. Στον τελικό, τα ζευγάρια θα σημειωθούν με θέσεις από το 1 έως το 6, αφού όλα τα ζευγάρια έχουν ολοκληρώσει τους χορούς επίδειξης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εάν το ζευγάρι δεν πληροί όλους τους κανόνες και κανονισμούς που αναφέρονται παραπάνω (υπερβαίνει το χρονικό όριο, χρησιμοποιεί περισσότερα ακροβατικά από τα επιτρεπόμενα, χρησιμοποιεί στηρίγματα κ.λπ.) το ζευγάρι θα αποκλειστεί με απόφαση του προέδρου των Κριτών.

Skating System:

Το Skating System θα χρησιμοποιηθεί για την αξιολόγηση των βαθμών.

Βραβεία – Χρηματικά Έπαθλα:

Μετά την ολοκλήρωση των διαγωνισμών Single και Multi dance, όλα τα ζευγάρια θα λάβουν Διπλώματα και δώρα διοργανωτή.

Τα χρηματικά έπαθλα δίνονται άμεσα στην τελετή απονομής στην εκδήλωση σε περίπτωση που υπάρχει μεγάλη προσέλευση ζευγαριών σε αυτές τις κατηγορίες και ο Οργανισμός μπορεί να ανταπεξέλθει στα χρηματικά βραβεία. Σε περίπτωση που οι συμμετοχές των ζευγαριών στις κατηγορίες κατάταξης είναι ανεπαρκείς, λαμβάνουν τους βαθμούς κατάταξης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και το χρηματικό έπαθλο δίνεται σε άλλη χρονική στιγμή με κατάθεση του επάθλου στον λογαριασμό του ζευγαριού που το δικαιούται. Στις κατηγορίες κατάταξης εάν ο Οργανισμός έχει ανακοινώσει χρηματική επιβράβευση και το χρηματικό έπαθλο είναι υψηλό, στον Νικητή, 1η θέση,  τότε ο Οργανισμός έχει το δικαίωμα να δώσει άλλα 2 χρηματικά έπαθλα. 1ος, 2ος, 3ος. Στην αντίθετη περίπτωση που ο Οργανισμός έχει ανακοινώσει χρηματικά έπαθλα για όλους τους φιναλίστ, τότε και οι 6 φιναλίστ δικαιούνται χρηματικά έπαθλα. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να βραβεύσουν τα ζευγάρια με επιπλέον έπαθλα και υποψηφιότητες.

Κριτές:

Μόνο Διεθνές επίπεδο Κριτών με Διεθνή Άδεια θα κρίνουν τον αγώνα. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, απαγορεύεται στους κριτές να συνομιλούν με τα συμμετέχοντα ζευγάρια, να δίνουν τις παρατηρήσεις και τις απόψεις τους. Επίσης, απαγορεύεται στους κριτές να συζητούν για τα ζευγάρια μεταξύ τους.

Τα ζευγάρια δεν επιτρέπεται να πλησιάσουν κανέναν κριτή και να ζητήσουν τη γνώμη ή τις παρατηρήσεις τους. Οι κριτές δεν μπορούν να σχολιάσουν τη βαθμολογία τους.

Τα ζευγάρια πρέπει να λάβουν βαθμολογίες ως οριστικές και δεν είναι υπό συζήτηση.

Οργανισμός:

O Οργανισμός έχει το δικαίωμα, σε περίπτωση που δεν υπάρχει μεγάλη προσέλευση ζευγαριών στις υψηλές κατηγορίες με χρηματικό έπαθλο, να μειώσει ή να μεταφέρει την πληρωμή του χρηματικού επάθλου κατά το χρονικό διάστημα που μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά ο Οργανισμός. Ο Οργανισμός είναι μη κερδοσκοπικός και όσα χρήματα εισπράττει τα επιστρέφει στους χορευτές μέσω της δουλειάς του.

Τα ζευγάρια δε μπορούν να σχολιάσουν την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου σε περίπτωση οικονομικού κωλύματος της διοργάνωσης και δεν έχουν καμία απαίτηση οικονομικής επιβάρυνσης του διοργανωτή μέχρι να κριθεί υλοπoιήσιμη η καταβολή του χρηματικού επάθλου. 

Ορισμός επαγγελματία, ερασιτέχνη/επαγγελματία και μαθητής/δάσκαλος χορευτής.

(Professional/Amateur & Student/Teacher)

Μαθητής και Ερασιτέχνης: στις κατηγορίες Μαθητής/Δάσκαλος και Επαγγελματίας/Ερασιτέχνης, μπορούν να χορέψουν στην κατηγορία κάτω από τη δική τους αλλά δεν μπορούν να χορέψουν στην κατηγορία πάνω από τη δική τους.

Μαθητής: (Στην Κατηγορία Μαθητής-τρια/Δάσκαλος-α)

Ένας χορευτής που χορεύει με έναν Δάσκαλο που είναι εγγεγραμμένος ως Ερασιτέχνης χορευτής.

Ερασιτέχνης: (Στην Κατηγορία Επαγγελματίας/Ερασιτέχνης)

Χορευτής (χωρίς επαγγελματικά προσόντα) που χορεύει με εγγεγραμμένο Επαγγελματία χορευτή.

Επαγγελματίας: Ένας επαγγελματίας χορευτής πρέπει να έχει δηλώσει ότι είναι Επαγγελματίας.

Έχοντας τα προσόντα ως Επαγγελματίας σε οποιοδήποτε από τα στυλ χορού εντός του WDO, κατατάσσεστε ως Επαγγελματίας και σε όλα τα άλλα αναφερόμενα στυλ.

Σύστημα κατάταξης WDO:

 1. Χορευτικά ζευγάρια λαμβάνουν βαθμούς κατάταξης για κάθε συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και στους Διαγωνισμούς κατάταξης.
 2. Βαθμοί ανταμείβονται για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και τους Αγώνες κατάταξης σύμφωνα με τον πίνακα των πόντων.
 3. Οι πόντοι που ελήφθησαν αθροίζονται.
 4. Το Ranking σύστημα WDO έχει 4 κατηγορίες: Amateur Ballroom & Latin, Professional Ballroom & Latin. Ο αγώνας Carnelian Open Latin Championship έχει 2 κατηγορίες: Professional and Amateur Latin με Ranking Points και Χρηματικά ‘Επαθλα.
 5. Οι πόντοι συγκεντρώνονται ξεχωριστά για κάθε κατηγορία.

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

 • ΑΓΟΡΙΑ:

Παντελόνι: Μαύρο ή Σκούρο Μπλε. Μόνο Ψηλόμεσο προαιρετικό. Προαιρετικό λουράκι κάτω από τα πόδια. Επιτρέπονται σατέν πλαϊνές ρίγες.

Πουκάμισα: Απλό λευκό μακρυμάνικο πουκάμισο μόνο γιακά. Χωρίς γιακά φτερών. Χωρίς πιέτες, πτυχώσεις ή ραβδώσεις. Μανίκια που φοριούνται στο μήκος του καρπού. Μαύρα ή σκούρα μπλε γιλέκα επιτρέπονται. Δεν επιτρέπονται τα πουλόβερ και τα μπουφάν. Η γραβάτα πρέπει να φορεθεί. Μόνο μαύρο χρώμα, μπορεί να είναι είτε ίσιο είτε φιόγκος.

Υλικά: Τα υφάσματα πρέπει να είναι απλά, βαμβάκι, πολυεστέρας, μείγμα βαμβακιού/πολυεστέρα, μείγμα μαλλί. Χωρίς σατέν ή γυαλιστερά υφάσματα. Δεν επιτρέπονται στρας, γκλίτερ, μεταλλική κλωστή, σχέδια ή πούλιες. Δεν επιτρέπονται διακοσμήσεις.

Παπούτσια: Το ύψος του τακουνιού να μην ξεπερνά την 1,5 ίντσα, μόνο μαύρα.

Κάλτσες: Μόνο μαύρο ή σκούρο μπλε χρώμα.

Κοσμήματα: Δεν επιτρέπονται κοσμήματα. Μπορεί να φορεθούν μόνο κοσμήματα προσωπικής/θρησκευτικής φύσης. Αυτό πρέπει να είναι γύρω από το λαιμό και μέσα από τα ρούχα.

Λογότυπο χορηγίας: Θα επιτρέπονται το πολύ 3 λογότυπα ανά ζευγάρι ή ανά σόλο διαγωνιζόμενο.

 • ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Ένα τοπ με απλή φούστα ή απλό φόρεμα με κολλημένο κάτω ρούχο. Leopard top με απλή φούστα.

Φούστες: Μια μονόχρωμη ή πλισέ κυκλική φούστα. Το μήκος της φούστας δεν πρέπει να είναι μικρότερο από 3 ίντσες πάνω από το ύψος του γόνατου και όχι περισσότερο από 3 ίντσες κάτω από το γόνατο. Επιτρέπονται το πολύ 2 στρώσεις από κάτω, αλλά δεν πρέπει να είναι πιο γεμάτες ή μακρύτερες από το επάνω στρώμα. Η κάτω φούστα πρέπει να είναι ίδια ή παρόμοιου χρώματος με την επάνω φούστα. Τουλάχιστον ένα από τα στρώματα της φούστας πρέπει να είναι μονόχρωμο. Δεν επιτρέπεται να εισαχθούν γόπες ή επιπλέον πάνελ στη φούστα. Χωρίς ανομοιόμορφες γραμμές στρίφωμα. Το κρινολίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος της κατασκευής αλλά όχι ως τελείωμα. Η κορδέλα στη φούστα είναι αποδεκτή, αλλά δεν επιτρέπεται καμία άλλη επένδυση. Δεν θα επιτρέπονται φλουριά, ανοίγματα, δαντέλες, λουλούδια ή πούλιες.

Υλικά: Όλα τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται πρέπει να είναι του ίδιου χρώματος παντού. Οποιαδήποτε χρήση πλέγματος, δαντέλας ή υφάσματος 'see through' πρέπει να είναι επενδυμένη με συμπαγές υλικό του ίδιου χρώματος από τη μέση μέχρι το πάνω μέρος του μπούστου, καθώς και ανάλογο ύψος στην πλάτη. Όταν χρησιμοποιείται πλέγμα, δαντέλα ή οποιοδήποτε «see through» ύφασμα στους βραχίονες, δεν χρειάζεται επένδυση. Χωρίς ύφασμα σε χρώμα δέρματος. Δεν επιτρέπονται στρας, πέρλες, πούλιες, χάντρες, φτερά, μεταλλική κλωστή ή παρόμοια στολίδια. Δεν χρησιμοποιούνται κρόσσια, ιμάντες και διακοσμητικά στοιχεία.

Κοσμήματα: Μπορεί να φορεθούν μόνο κοσμήματα προσωπικής/θρησκευτικής φύσης. Αυτό πρέπει να είναι γύρω από το λαιμό και μέσα από τα ρούχα. Μπορούν να φορεθούν σκουλαρίκια που δεν υπερβαίνουν τα 2 cm. ΔΕΝ επιτρέπονται διακοσμητικά βραχιόλια. ΔΕΝ επιτρέπονται δαχτυλίδια και ρολόγια χειρός.

Λαιμόκοψη: Επιτρέπονται ο ψηλός λαιμός, ο λαιμός v, ο γιακάς «peter pan» και ο κανονικός γιακάς. Επιτρέπεται η απλή μπορντούρα ή το τελείωμα στη λαιμόκοψη. Δεν επιτρέπονται εξώπλατα.

Διακόσμηση μαλλιών: Ένα μόνο λουλούδι ή φιόγκος που δεν υπερβαίνει τα 10 cm μπορεί να φορεθεί στα μαλλιά. ΔΕΝ επιτρέπονται τιάρες, κορδέλες ή διακόσμηση με στρας.

Παπούτσια: Τα λευκά παπούτσια είναι προτιμότερα. Το ύψος τακουνιού δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 1,5 ίντσες σε στυλ μπλοκ φτέρνας. Αν το παπούτσι είναι κατασκευασμένο με στρας στην πόρπη τότε επιτρέπονται. Εάν το παπούτσι είναι κατασκευασμένο από ύφασμα glitter, επιτρέπεται.

Κάλτσες: Πρέπει να φορεθούν λευκές κάλτσες στον αστράγαλο. Η δαντέλα θα επιτρέπεται. Χωρίς διχτυωτό καλσόν.

Μακιγιάζ: Οποιαδήποτε εφαρμογή νεανικού μακιγιάζ θα πρέπει να διατηρείται στην κατάλληλη ηλικία. Δεν επιτρέπεται η χρήση βαμμένων μαλλιών ή glitter σώματος.

Λογότυπο Χορηγίας: Θα επιτρέπονται το πολύ 3 λογότυπα ανά ζευγάρι ή ανά σόλο χορευτή.

Εισιτήρια Εισόδου

Η επιβεβαίωση μέσω email είναι απόδειξη εισόδου/θέσης/αγοράς εισιτηρίου, η οποία πρέπει να εμφανίζεται στο Γραφείο καλωσορίσματος κατά την άφιξη.

Στην εγγραφή της συμμετοχής δεν περιλαμβάνεται το δικαίωμα εισόδου. Τα εισιτήρια εισόδου πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά για να μπείτε στην αίθουσα χορού.

Αγοράστε εισιτήρια εισόδου ηλεκτρονικά για να αποφύγετε τις μεγάλες ουρές στο Welcome Desk. Υπάρχουν πολλά ΠΑΚΕΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ & ΘΕΣΕΩΝ διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας.

Η ΑΓΟΡΑ ΘΕΣΕΩΝ περιλαμβάνει εισιτήριο εισόδου. Για την κατανομή θέσεων θα τηρηθεί προτεραιότητα πελάτες που αγοράζουν θέσεις για τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Οι ΑΡΙΘΜΟΙ ΘΕΣΕΩΝ θα δοθούν στο Γραφείο Υποδοχής κατά την άφιξη.

Οι ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ θα δοθούν από το Γραφείο Εισόδου-Εγγραφών μέσα στην αίθουσα χορού.

Δεν υπάρχουν ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ για ακυρώσεις εισόδου εάν η ακύρωση ληφθεί μετά ή εντός ενός μηνός πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Το DRESS CODE είναι επαγγελματικό ένδυμα για ημερήσιες συνεδρίες και βραδινά ρούχα για τις απογευματινές συνεδρίες.

Για τους κανόνες ντυσίματος εκδηλώσεων για νέους και νεοφερμένους, ανατρέξτε στο πρόγραμμα σπουδών και στους κανόνες ενδυμασίας. Σας παραθέτουμε μία πλήρης καθοδήγηση.

 

 

 

 

 

Carnelian Dance Association

H Carnelian Dance Association αποτελεί τον Εθνικό εκπρόσωπο της World Dance Organisation (WDO) στην Ελλάδα, η οποία κατέχει τον τίτλο του World Amateur & Professional Championship.

Επικοινωνία

Λεωφ.Πεντέλης 41 και Σισμανογλείου, 

15235 Βριλήσσια, Αττικής

Τηλ: 2114253244

Κιν: 6940022142

6989652842

Στείλτε μας email

CDA map